Kaizen di syarikat pembuatan elektronik - 268755 Mohd. Norhisham Shahid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998