Key performance indicators for value management implementation in construction industry - Muhammad Adam Abd. Kadir, 1986-, author; Aminah Md. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013