Kesan latihan asertif terhadap asertif dan prestasi kerja dalam kalangan juruteknik di sebuah syarikat minyak dan gas [electronic resource] - Tan, Leng Min Florence (2011)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011