Rekabentuk kawalan logik bagi mesin pembahagi dan pembulat ban - 296591 Ng, Su Haw; Suhaila Mohamad Yusuf; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006