Prediction model of underground corrosion on steel pipeline using in-situ parameters - Siti Nor Fariza Mior Mohd. Tahir, 1988-; Norhazilan Md. Noor, supervisor; Nordin Yahaya; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013