Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /

Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan...

詳細記述

書誌詳細
第一著者: Fazalina, Chef, 1964- author 553737
フォーマット: text
言語:may
出版事項: Batu Caves, Selangor : PTS Millennia Sdn. Bhd., 2014
主題:
_version_ 1826456773097160704
author Fazalina, Chef, 1964- author 553737
author_facet Fazalina, Chef, 1964- author 553737
author_sort Fazalina, Chef, 1964- author 553737
collection OCEAN
description Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.
first_indexed 2024-03-05T13:27:19Z
format text
id KOHA-OAI-TEST:499098
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-05T13:27:19Z
publishDate 2014
publisher Batu Caves, Selangor : PTS Millennia Sdn. Bhd.,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:4990982023-05-08T03:23:58ZResipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu / Fazalina, Chef, 1964- author 553737 textBatu Caves, Selangor : PTS Millennia Sdn. Bhd.,2014©2013mayChef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.Chef Fazalina Ismail muncul juara dalam Pertandingan Akhir Chef Selebriti Berita Harian 2011 dengan menampilkan sajian asli ala kontemporari. Penulis jemputan ruangan masakan di Majalah RATU dan Berita Harian ini aktif menyertai pertandingan memasak anjuran Nestle, Maggi, Rempah Mak Dara, Adabi, dan banyak lagi. Sebelum ini, beliau pernah berkhidmat sebagai chef di beberapa buah hotel di Malaysia. Bakat dalam bidang masakan diwarisi daripada keluarga sebelah ibu beliau. Bakat sejak kecil ini akhirnya menarik minat beliau bagi berkongsi resipi melalui Siri Resipi Kontemporari.Iskandar Dzulkarnain Yahya; PSZJBLCooking (Pasta)URN:ISBN:9789674111915
spellingShingle Cooking (Pasta)
Fazalina, Chef, 1964- author 553737
Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title_full Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title_fullStr Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title_full_unstemmed Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title_short Resipi Pasta Masa Kini : Resipi Barat yang diolah cara Melayu /
title_sort resipi pasta masa kini resipi barat yang diolah cara melayu
topic Cooking (Pasta)
work_keys_str_mv AT fazalinachef1964author553737 resipipastamasakiniresipibaratyangdiolahcaramelayu