Permainan sembunyi dan cari berkolaboratif di dalam bangunan maya - 296650 Zuhrin Azam Abd. Wahid; Muhammad Shafie Abd. Latif, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006