Rekabentuk dan ujian kekuatan ke atas sambungan bolt dan kimpal - 269018 Baharin Mesir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999