Sistem pemantauan unit rawatan di rumah Hospital Bahagia Ulu Kinta Perak - 298061 Khairil Izani Alias; Suzana Abidin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006