Effect of aggregate gradation on porous asphalt properties [electronic resource] - Farahiyah Abdul Rahman, 1988- (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014