Etika kerja kontraktor dalam industri pembinaan - 279710 Nooranis Arina Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007