Performance of sasobit modified asphalt binder in warm-mix asphalt technology - Shahab Moeini Feizabadi, 1984- author; Md. Maniruzzaman A. Aziz; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014