Finite element analysis of rapid footing for industrialised building system [electronic resource] - Nur Anira Asyikin Hashim, 1990- author; Abdul Kadir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014