Maintenance of facilities at Danga City Mall, Johor Bahru, Johor - Norzarina Che Amaran, 1986-; Bachan Singh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014