Sistem diagnosis jenis-jenis penyakit leukemia - 298622 B. A. Jesica Malani B. A. Sugathapala; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006