Perlaksanaan program perumahan rakyat oleh Jabatan Perumahan Negara - 299018 Shuhda Silmi Mohd Zuhali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006