Aerodinamik bulu tangkis - 411189 Adnan Husain; Mohd. Afifi Abdul Mukti, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (1989)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1989