Computer aided preliminary light subsonic aircraft design - Huong, Yu Saint; Tajul Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (1988)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1988