Hakisan dan kegagalan cerun di kawasan pembangunan wilayah dan jalanraya utama - 377134 Razali Ibrahim; Zaaba Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (1987)
Paper Project (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987