Sistem penjimatan tenaga di dalam sistem penyaman udara melalui kawalan suap balik - 281713 Ghazali Sulaiman; Saparudin Ariffin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (1990)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990