Penguasaan Bahasa Melayu dalam kalangan pelajar peralihan di tiga buah sekolah di daerah Skudai - Indhumathy Munusamy, 1981-; Ahmad Johari Sihes, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013