Amalan pengupayaan dan hubungan kepuasan kerja guru di Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Cina - Chiam, Chop Mei, 1983- author; Mohd. Anuar Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013