Kesan persekitaran pembelajaran berasaskan pembangunan pengetahuan menerusi teknologi Web 2.0 bagi kelas kemahiran perpustakaan - Mohd. Fuad Mohamed Yusof, 1976-; Jamalludin Harun, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014