Kemahiran ICT dan budaya perkongsian pengetahuan di sekolah menengah - Haiza Mahmud, 1983- author; Mohd. Anuar Abdul Rahman, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013