Pembangunan pangkalan data persempadanan negeri Pahang dan Perak menggunakan perisian Map Info - Saiful Azli Hassan Basri, author; Mohd. Nor Kamarudin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014