Perbandingan proses validasi data geospatial menggunakan persisian LAMPS2 dan ArcGIS [electronic resource] - Zuraida Zakaria 237625; Mohd. Saupi Che Awang supervisor 177660; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014