Pengiraan keluasan menggunakan kaedah Bowditch dan pelarasan ganda dua terdikit untuk piawaian hakmilik [electronic resource] tanah - Mariana Jusoh; Md. Nor Kamarudin, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah 555724 (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014