Pembangunan Webmap Kuala Lumpur menggunakan Geomedia Webmap Publisher [electronic resource] - Nik Dahlia Nik Abd Kadir @ Ab. Aziz, author (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014