Impak program pencegahan dadah SHIELDS kepada pembangunan pelajar di daerah Batu Pahat - Lau, Yoke Siew, 1970-; Hamdan Said, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013