Rancangan Tempatan Daerah Maran 2020 [cartographic material] : Rancangan Tempatan Daerah Maran yang disediakan ini adalah selaras dengan peruntukan di bawah Akta Perancangan Bandar dan Desa 1976 - Pahang. Majlis Daerah Maran; Malaysia. Kementerian Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan. Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia (Pahang : Majlis Daerah Maran, 2010)
v. 1. Peta cadangan dan pernyataan bertulis -- v. 2. Garis panduan pembangunan