THE DESIGN CAPABILITY WITHIN THE CRAFT AND THE MANUFACTURING INDUSTRY IN MALAYSIA - Fadzli Irwan Bahrudin, 1983-, author; Abdul Muta'ali Othman, Assoc.Prof.Dr., supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
Thesis