Perceptions of tesl teacher trainees on teaching practice - Wan Nor Umairah Wan Ahmad Faisal, 1990-; Norzarina Sulong, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013