Sistem pengurusan sekolah kualiti (SPSK) di sekolah menengah daerah Muar - Nor Adiny Yacob, 1979-; M. Al-Muz-Zammil Yasin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013