Analisis cerucuk pendek dalam pasir terhadap beban mendatar - Muniri Arsad, 1979-, author; Nazri Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013