Penilaian tahap pengetahuan dan amalan pentaksiran dalam kalangan ketua panitia subjek Kemahiran Hidup Bersepadu di sekolah menengah - Wan Utma Usrakh Wan Abdul Samad, 1980- 557642; Hamimah Abu Naim, supervisor; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013