Peranan dan tanggungjawab Lembaga Pengelola Sekolah Jenis Kebangsaan Cina di zon Bandar Segamat, Johor - Tong, Lek Kee; Hassan Hushin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013