Impiana : Misteri terbongkar - Ain Maisarah, 1982-, author 300374; Nurismaliza Ismail, editor 385503 (Selangor : Blink, 2014)
Shasha, Fahrin dan Linda sudah terlepas, Nana dan Paie pula terbabas, Sekali terbabas takkan terlepas, tunggu sahaja surat dibalas. Tunang Nana pula dirampas, oleh kakaknya yang tiada belas, Luka di hati mula berbekas, Impian diminta dendam berbalas. Akademi Popular bermula lagi, Harapan Pai'e menjadi selebriti, Mahu popular seantero negeri, Akhirnya menjerat diri sendiri. Mujur Fasha rasa kasihan, Impian didaftar mohon dibatalkan, Tanpa tahu impak balasan, Mereka bertiga jadi buruan. Syarikat Impiana kembali lagi, Melaksana misi itu mengikut polisi, Mampukah mereka melepaskan diri, atau akhirnya harus mati....