Orientasi matlamat pencapaian dan keresahan pelajar felda terhadap Matematik - Wan Hardiana Wan Hassan, 1977- author; Hamdan Said, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013