Kajian hubungan antara suhu dan kekuatan campuran asphalt dalam turapan lentur - Ismarizal Ismail, 1976-, author; Mohd. Rosli Hainin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013