Gaya kepimpinan guru besar dan motivasi guru : kajian di dua buah sekolah rendah luar bandar Kota Tinggi - Shambani Mahamad, 1979-; Khadijah Daud, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013