Position control for intelligent pneumatic actuator using generalized minimum variance control - Zalina Kamis, 1986-; Ahmad 'Athif Mohd. Faudzi; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014