Komunikasi & multimedia : fakta & angka terpilih = communications & multimedia : selected facts & figures - Malaysia. Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia, issuing body (Cyberjaya : Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, 2010)
PSZJBL