Analisis unsur terhingga linear rasuk prototaip konkrit prategasan prategang keratan TEE untuk jambatan piawaian baru JKR Malaysia - Abdul Karim Mirasa, 1953-; Mohd. Hanim Osman; Wahid Omar, Prof. Dato', 1962-; Ibrisam Akbar; Persidangan Kebangsaan Kejuruteraan Awam (1999 : USM, Perak)
09