Keberkesanan kolam tahanan Nanyang, Wahyu dan Delima terhadap banjir dan hakisan mengikut corak hidrodinamik - Mohd. Faudzi Mat Isa, 1969-, author; Noor Baharim Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013