Pelaksanaan pentaksiran berasaskan sekolah di sekolah rendah daerah Pontian - Mohd. Azeman Sailin, 1971- author; Yusof Boon, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014