Hubungan lebat hujan dan air larian permukaan di dalam makmal - Mohd. Qari Mohd. Nor, 1981-, author; Mohamad Hidayat Jamal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013