Using Phonics system to develop pupils reading proficiency [electronic resource] - Noor Shana Kamarundzaman, 1980-; Fauziah Ismail, supervisor (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014