Umur air di kolam Nanyang, Wahyu dan Delima, Selayang, Kuala Lumpur - Normuslizam Abdul Mutalib, 1977-; Noor Baharim Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013