Komunikasi dalam proses pengajaran dan pembelajaran matematik sekolah menengah [electronic resource) - Norazuana Sait, 1984- (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014