Komunikasi interpersonal guru besar dan hubungannya dengan iklim sekolah - Bibi Sulasteri Majeri, 1978-; Khadijah Daud, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014